Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Een nieuw begin: Invitar

Vandaag ga ik Invitar promoten op de Netwerkvloer van Zwolle. Met trots ga ik mijn nieuwe site presenteren.  In samenwerking met Lennart Alserda van Alserda-media en Leonie Dam van Hoogcontrast, hebben we mijn nieuwe uitstraling tot stand gebracht.

Invitar

Het was voor mij belangrijk, om naar jaren van trainen & coachen en nieuwe stap te zetten naar professionaliteit. Een uitstraling die past bij mijn persoon en het verhaal wat ik wil vertellen. Invitar betekent uitnodigen in het Spaans en uitnodigen is wat ik wil vertellen. We zijn zo druk met ons werk en ons sociale leven, dat ‘ik’ soms helemaal geen aandacht meer krijgt. En dat is nou net waar het bij Invitar om gaat.

Als ‘ik’ geïnspireerd is en een nieuwe heldere visie op de toekomst heeft, dan ben je voor de omgeving van een veel grotere waarde. Dit is wat ieder individu verdient! Iedereen heeft coaching nodig.

Waar wacht je nog op. Tot ziens op de Netwerkvloer.

 

Nodig jezelf uit! Neem contact op met Invitar

Terug naar het overzicht