Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Eddy Spaansen

Mijn naam is Eddy Spaansen. Ik ben eigenaar van training-, coaching- & adviesbureau Invitar. Vanuit mijn studie psychologie en verschillende coaching-opleidingen train ik teams en individuen naar een hoger niveau.

Over mij

Mijn naam is Eddy Spaansen. Ik ben eigenaar van training-, coaching- & adviesbureau Invitar. Vanuit mijn studie psychologie en verschillende coaching-opleidingen train ik teams en individuen naar een hoger niveau. Met mijn manier van trainen en coachen leg ik verbinding tussen het bedrijfsleven (drive) en de persoon (gevoel). De verbinding tussen deze elementen maakt een persoon ijzersterk in zijn of haar functie. Werken ze afzonderlijk, dan kunnen er situaties ontstaan waarbij de effectiviteit stagneert. Denk aan stress, overspanning of een burn-out. Als vertrouwenspersoon en motivator help ik mensen uit een negatieve spiraal en zet ze weer in de kracht van hun leven.

 Dit doe ik door op zoek te gaan naar de kern van problemen en bewustzijn te creëeren van gedragingen en emoties. Vervolgens open ik de deuren en rijk ik handvatten aan waarmee mensen weer verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen leven. Ik laat mensen weer van zichzelf houden, want iedereen verdient het om te stralen. Ik heb de studie "Gezinsproblematieken" (NHL) afgerond. Jarenlang heb ik met zware criminelen en gedetineerden gewerkt. Daarna ben ik aan het werk gegaan met probleemgezinnen. Het werken met gezinnen was dankbaar werk, maar het gaf me uiteindelijk niet hét gevoel dat ik zocht. Vanuit mijn sportachtergrond zocht ik meer uitdaging en ik herkende mij in de ambitie die heerst binnen het bedrijfsleven. Vanuit mijn achtergrond en jarenlange ervaring met mensen, ben ik nu op de juiste plek.

  • Laatste blog Hoe leer ik positief denken? _
    16
    feb

Over Invitar

Invitar betekent ‘uitnodigen’ in het Spaans en vita is Italiaans voor ‘leven’. Invitar staat voor de combinatie van die twee woorden: nodig jezelf uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Invitar is een onderdeel van Coach Connected Nederland (CCN), een collectief van coaches die landelijk opereert.

Missie: Het is mijn missie om mensen (weer) van zichzelf te laten houden en in zichzelf te laten geloven.  

Visie: Ieder mens hoort te stralen en verdient het om gelukkig te zijn, gedurende zijn of haar carrière en leven.

Het toepassen van wat je al weet is het startschot van al mijn trajecten. De kracht van het team of individu staat centraal. 

Waar wacht u nog op? Nodig jezelf uit! Invitar.

Training

Samen aan de slag

Concrete trainingsprogramma’s om de ontwikkeling van organisaties en individuen te verbeteren.

Lees meer

Coaching

Op persoonlijk vlak

Individuele trajecten om de regie (terug) in handen te nemen en krachtig in het leven te kunnen staan.

Lees meer

Advies

Organisatieadvies

Op maat advies om actuele organisatievraagstukken onder controle te krijgen en op te lossen. 

Lees meer