Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Coaching

Coaching is een individueel traject, bedoeld om (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en/of bij te sturen. Dit doe ik door persoonsgerichte feedback te geven en een spiegel voor te houden. Zo krijg je grip op jouw leven en kom je weer in de rol van regisseur in plaats van toeschouwer.​

Wat is coaching?

Coaching betekent vooral de juiste vragen stellen die prikkelen tot zelfonderzoek. De manier waarop deze sessies worden ingevuld, verschilt per persoon. We kijken altijd naar de aanpak die het beste bij jou past. Coaching is voor iedereen geschikt, van uitvoerend medewerker tot directie. Het belangrijkste is dat je bereid bent om naar jezelf te kijken en gemotiveerd bent om het beste uit jezelf te halen. De sessies vinden plaats waar en wanneer het jou uitkomt.

Effecten Coaching 

Mensen die gecoacht worden maken vaak in korte tijd een enorme ontwikkeling door, waarbij de effecten ook op de lange termijn nog duidelijk merkbaar zijn.

Bij Invitar kunt u terecht voor diverse vormen van coaching: 

- Personal coaching 
- Managementcoaching 
- Teamcoaching 
- Vertrouwenscoach
 

Meer weten over Coaching? 

Wil je meer weten over mijn aanpak en methodiek als coach? Neem dan gerust contact op. Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik graag kennis met jouw situatie.

Invitar hanteert de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches.