Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Training

Op basis van actuele organisatievraagstukken, wensen en behoeften ontwikkel ik samen met de klant een op maat gesneden programma aan trainingen. De focus ligt altijd op het verbeteren van de organisatieperformance en/of individuele prestaties. De sfeer, cultuur en het samenwerkingsklimaat binnen organisaties zijn belangrijke graadmeters voor het behalen van doelstellingen en successen.

Training door Invitar 

Ik help om deze elementen te verbeteren of verder aan te scherpen via een uitgekiende mix van trainen, sociaal leren en werkplek leren. De trainingen kunnen worden ingericht op teams, individuen of de gehele organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- motivatie trainingen
- communicatie trainingen
- mentale trainingen
- analyseren van werknemers en/of teams.

Deze trainingen kunnen zowel extern als intern (incompany) gegeven worden. Elke situatie vraagt om een unieke oplossing. Op basis van actuele organisatiedoelstellingen en individuele leerbehoeftes stel ik samen met de klant een projectplan op. Via gestructureerde stappen werken we toe naar het beste resultaat.

Meer weten over training?

Wil je meer weten van mijn aanpak en methodiek, of leeft er in jouw organisatie een actueel vraagstuk waarmee je mij wilt uitdagen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee.

Invitar hanteert de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.