Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Coach Zwolle

coach zwolle

Op zoek naar een coach in Zwolle om jouw leven vorm te geven? Invitar biedt jou persoonlijke coaching op het gebied van carrière, ambitie, planning, motivatie, strategie ontwikkeling en visie ontwikkeling. Door jezelf bewust een spiegel voor te houden en jezelf daadwerkelijk te leren kennen, kom je erachter waar jouw kracht ligt. Vanuit je diepste wensen en talenten leer je vorm te geven aan je leven. Wil je meer weten over coaching van Invitar? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een nieuw begin: groei en ontwikkeling

Gedurende je leven of in je werkzaamheden beland je soms op een punt waarbij je jouw grenzen hebt bereikt. Haal je op dit moment alles uit het leven wat erin zit of wil je eigenlijk iets totaal anders gaan ondernemen? Ook kan het zijn dat er ingrijpende gebeurtenissen in je leven plaatsvinden. Je hebt het gevoel dat je niet meer weet hoe je weer in beweging kunt komen. Je staat letterlijk geblokkeerd. Ook kan het zijn dat je je het ene ogenblik heel sterk voelt, terwijl op het andere moment je juist heel kwetsbaar bent. Wat de reden ook is, centraal staat het gevoel dat je jouw leven wilt veranderen. Een lifecoach begeleidt je op de juiste weg.

Met personal coaching realiseer je jouw doel

Gedurende de gesprekken met de personal coach word je gestimuleerd en ondersteund bij:

 • Dromen, wensen en doelen stellen en realiseren
 • Balans tussen werk en privé vinden
 • Onzekerheden en angsten onderzoeken en wegnemen
 • Persoonlijke effectiviteit optimaliseren (zowel zakelijk als privé)
 • Inzicht in jezelf verschaffen
 • Geluk en plezier in het leven verhogen
 • Je zelfbeeld verhogen
 • Beter omgaan met conflicten
 • Effectief communiceren
 • Valkuilen herkennen
 • Grenzen stellen

Werkwijze coaching

Met een studie psychologie en diverse coaching-opleidingen als achtergrond, maakt Eddy Spaansen van Invitar een verbinding tussen het bedrijfsleven (de drive) en de persoon (het gevoel). Door deze elementen te verbinden ben je als persoon ijzersterk in je functie. Afzonderlijk van elkaar ontstaan er situaties waarbij jouw groei en ontwikkeling stagneert. Voorbeelden zijn overspanning, stress of een burn-out. Als motivator en vertrouwenspersoon haalt Eddy Spaans je uit een negatieve spiraal en brengt je weer in de kracht van je leven. Door op zoek te gaan naar de kern van de problemen, creëer je een bewustzijn van emoties en gedragingen. Daarna opent Invitar deuren en geeft handvatten zodat mensen weer verantwoordelijkheid kunnen nemen in hun eigen leven. Door weer van jezelf te houden, leer je hoe je gaat stralen, zowel privé als zakelijk.

Coaching om je vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen

Coaching is een individueel proces, erop gericht om (zakelijke) kwaliteiten en vaardigheden bij te sturen of verder te laten groeien. Door persoonsgerichte feedback leer je grip op het leven te krijgen. Zo kom je weer terecht in de stoel van de regisseur in plaats van de toeschouwer. Bij de coaching stelt Invitar de juiste vragen die leiden tot zelfonderzoek. Hoe de sessies precies worden ingevuld, varieert enorm per persoon. We zorgen voor een aanpak op maat die optimaal voor jou geschikt is. Coaching is bovendien voor elk persoon mogelijk, van de directie tot een uitvoerend personeelslid. Essentieel is dat je gemotiveerd bent om jezelf te onderzoeken en het optimale resultaat uit jezelf wilt halen. De sessies worden gehouden op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Effecten van coaching

Mensen die door personal coaching begeleid worden, merken vaak binnen een korte termijn aanzienlijke veranderingen. Ze maken een enorme ontwikkeling door, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De effecten ervan zijn veelal op de lange termijn ook duidelijk merkbaar. Bij Invitar kunt u dan ook terecht voor personal coaching, teamcoaching, managementcoaching of een vertrouwenscoach.

Invitar: personal coaching in Zwolle

Invitar betekent letterlijk "uitnodigen" in het Spaans. Bovendien staat "vita" voor "leven" in het Italiaans. De combinatie van deze twee woorden maakt dat Invitar je wilt uitnodigen om verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen. Invitar is bovendien een onderdeel van Coach Connected Nederland (CCN). Dit is een samenwerkingsverband van coaches dat in het hele land werkzaam is. Wil je meer weten over coaching van Invitar? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Ook leuk om te lezen

Terug naar het overzicht